Centrum Losser

Nieuws

Gezelligheid troef op boerenmarkt

Gezelligheid troef op boerenmarkt | dinsdag 2 april

Paaszaterdag en de boerenmarkt in Losser gingen hand in hand. Waar de een nog even wat mooie spulletjes of lekkernijen voor de paasdis inkocht, was de ander bezig om te genieten op het terras bij de Losserse horeca. Eieren schilderen, eieren pimpen of je laten schminken. Voor de allerkleinsten waren er een hoop creatieve activiteiten georganiseerd. De paashaas deelde al vrolijk huppelend paaseitjes uit terwijl De Tukkerbloazers en een band van de muziekschool zorgden voor de muzikale noot. Volgende boerenmarkt: zaterdag 27 april.

Frisse en gezellige start boerenmarkt Losser

Frisse en gezellige start boerenmarkt Losser | maandag 29 januari

Een stralend zonnetje verwelkomde de eerste boerenmarkt van 2024. Afgelopen zaterdag was het startsein van een nieuwe reeks streekproductenmarkten in het centrum van Losser. Iedere laatste zaterdag van de maand worden er etenswaar en producten uit de buurt aangeboden. In januari en februari zijn er de zogenoemde winteredities, maar in de daaropvolgende maanden is er iedere editie een speciaal thema waarbij extra vertier wordt georganiseerd. (foto Daphne Wigger)

CML: Centrum Ondernemers in Losser werken intensief samen

CML: Centrum Ondernemers in Losser werken intensief samen | maandag 27 november

Interview in De Week van Losser met Marcel de Jong, voorzitter van het CML.

Weer of geen weer: Sint komt graag naar Losser

Weer of geen weer: Sint komt graag naar Losser | maandag 27 november

Droog bleef het niet, helemaal niet. Maar tussen de druppels door genoot Sinterklaas volop van zijn bezoek aan de boerenmarkt in Losser. Hij werd meer dan welkom geheten tussen de gezellige kramen met mooie en lekkere producten. Zijn pieten deelden pepernoten uit en dansten uitbundig met de meiden van de dansgroep van AVGL mee. Zo hier en daar bezocht de goedheiligman de winkels en na afloop was goed vertoeven bij Grand Café Smit.

 

In de Vicaryzaal van Zorggroep Sint Maarten staan de werkkamer en slaapkamer van de Sint. Tot aan zijn vertrek op 6 december zijn alle kinderen en andere belangstellenden daar dagelijks welkom tussen 10 en 12 uur en tussen 13 en 16 uur.  

Hij is weer in het land !

Hij is weer in het land ! | maandag 20 november

Met poncho’s en paraplu’s in de weer werd Sinterklaas groots onthaald in Losser. Het gure weer hield de kinderen met hun papa’s en mama’s niet thuis. En Sinterklaas met zijn pieten maakten zich ook niet druk om een buitje. Op het Martinusplein verwelkomden burgemeester Cia Kroon en kinderburgemeester Gijs die zijn eerste publieke activiteit had de goedheiligman. Abseilende pieten, muziek- en dansoptredens en het speelparadijs op het Raadhuisplein zorgden voor veel gezelligheid. Na afloop trok de Sint zich terug in zijn onderkomen in de Vicaryzaal bij Zorggroep Sint Maarten. Tot aan zijn vertrek op 6 december zijn alle kinderen en andere belangstellenden daar dagelijks welkom tussen 10 en 12 uur en tussen 13 en 16 uur